Externe

Antrenorul sârb, distrus după moartea fiicei lui în atacul armat din Serbia (Video)

Fiica în vârstă de 13 ani a antrenorului sârb al clubului de volei SCM Zalău, Dragan Kobiljski, se numără printre victimele masacrului de miercuri de la o școală din Belgrad, relatează presa sârbă. Adolescenta era în aceeași clasă cu elevul care a comis atacul armat.

Kobiljski, care făcea parte din echipa de antrenori a echipei naționale a Serbiei, a primit vestea tragică a uciderii fiicei sale când se afla la Zalău. Fiica sa era elevă în clasa a VII-a, colegă de clasă cu atacatorul. Un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe contul de Facebook al clubului de volei din Zalău antrenat de Kobiljski.

“Echipa și conducerea clubului SCM Zalău sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste momente dificile, cauzate de trecerea în neființă a fiicei sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan! Iskrene saučešće, Dragan!”, este mesajul postat de SCM Zalău.

Un adolescent sârb a deschis focul miercuri într-o școală din centrul Belgradului, ucigând opt elevi și un paznic. Kosta Kecmanović, elev în clasa a VII-a, în vârstă de 14 ani, a ucis șapte fete, un băiat și un paznic. Alți șase elevi și profesorul de istorie au fost răniți și “se luptă pentru viața lor”, a declarat șeful poliției din Belgrad. Kecmanović își plănuise cu atenție atacul cu o lună înainte. El a făcut chiar și o listă cu persoanele pe care voia să le ucidă, pe care poliția a găsit-o asupra sa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *