Externe

Atac armat în SUA: Două persoane au murit, alți 28 au fost răniţi

O tânără de 18 ani și un bărbat de 20 de ani au fost uciși și alte 28 de persoane au fost rănite într-un schimb de focuri de armă în masă la o petrecere de cartier din Baltimore, au anunțat autoritățile.

Nouă persoane au fost transportate de la fața locului la spitale, iar 20 de persoane au ajuns pe jos la spitale din zonă. Trei dintre răniți sunt în stare critică, potrivit unui comunicat al poliției.

Fata de 18 ani a fost declarat moartă la fața locului, iar cel de 20 de ani a fost declarat mort la un spital, a precizat poliția.

Doisprezece pacienți sunt tratați la R Adams Cowley Shock Trauma Center din cadrul University of Maryland Medical Center, iar patru pacienți sunt tratați la departamentul de urgențe pediatrice al centrului medical, a declarat purtătorul de cuvânt al University of Maryland Medical System, Michael Schwartzberg, într-o declarație trimisă prin e-mail.

Poliția a primit mai multe apeluri după ora 12:30 și a ajuns la fața locului pentru a găsi o femeie moartă și alte nouă persoane care sufereau de răni prin împușcare, potrivit comisarului interimar al poliției din Baltimore, Richard Worley.

În acest moment nu există informații despre suspecți sau un motiv, dar anchetatorii “lucrează la o scenă a crimei extinsă”, a spus Worley.

Primarul orașului Baltimore, Brandon Scott, a descris incidentul ca fiind un “act nechibzuit și laș care s-a petrecut aici și care a alterat permanent multe vieți și a costat viața a doi oameni”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *