Externe

Atac armat la o biserică din Londra. Şase persoane, printre care o fetiță de șapte ani, au fost rănite

Un atac armat a avut loc la o biserică catolică din Londra. O fetiță de 7 ani este în stare critică. Alte cinci persoane au fost rănite în urma atacului care a avut loc sâmbătă.

Mai multe persoane asistau la un serviciu religios dedicat unei mame și fiicei sale, care au murit în noiembrie. Deodată a început haosul când s-au auzit împușcături și toată lumea a fugit țipând. Se pare că împușcăturile au avut loc dintr-o mașină aflată în mișcare.

“Conform primelor investigaţii, împuşcăturile au fost trase dintr-un vehicul în mişcare, care apoi s-a îndepărtat de la faţa locului”, a informat într-un comunicat Poliţia Metropolitană din Londra, care a lansat un apel martorilor pentru a furniza informaţii, relatează Agerpres.

“Am auzit această bubuitură puternică şi m-am gândit că nu este ceva normal, iar în clipa următoare toată lumea ţipa”, a declarat un vecin agenţiei de presă PA.

O fetiță de 7 ani a fost rănită grav și se află la spital în stare critică. Din celelalte cinci persoane rănite, patru au rămas în continuare la spital, dar viața lor nu este în pericol, în timp ce o altă fată de 12 ani a fost externată.

Potrivit preotului paroh Jeremy Trood, slujba a avut loc în memoria Sarei Sanchez și a mamei sale, care au murit la o lună distanță una de cealaltă, în noiembrie, fata de leucemie și mama sa din cauza unei tromboze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *