Actualitate

ATENȚIE, șoferi! Pe la amiază, centrul Capitalei ar putea fi blocat

Centrul Capitalei ar putea fi blocat la amiază. Poliția anunță că, începând cu ora 13:00, în fața Procuraturii Generale (PG) se va desfășura un protest, transmite Realitatea.md.

Manifestanții se vor deplasa spre locul întrunirii în marș, pornind din trei locații. Primul grup va merge de la Complexul Memorial „Eternitate”, pe str. Pan Halipa, str. Ismail, apoi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Al doilea- de la Academia de Științe pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Ceilalți protestatari intenționează să se adune pe str. Vasile Alecsandri, apoi să meargă de pe str. Alexandru cel Bun spre Procuratura Generală (PG).

„În cadrul Primăriei mun. Chișinău a fost desfășurată o ședință cu participarea organizatorilor, în cadrul căreia a fost solicitată excluderea blocării părții carosabile pentru a nu încălca dreptul altor persoane la libera deplasare, propuneri neacceptate de organizatori”, precizează oamenii legii.

Poliția acuză organizatorii că nu au respectat legislația și au omis depunerea declarației prealabile cu cinci zile înainte de desfășurarea acțiunii de protest.

Pietonilor și șoferilor li se sugerează să manifeste înțelegere și să țină cont de solicitările forțelor de ordine, inclusiv cele referitoare la sistarea circulației rutiere pe traseele vizate.

„Totodată reiterăm organizatorilor, că sunt responsabili de acțiunile asumate precum și comportamentul manifestat de către participanți și desfășurarea întrunirii pașnice, pentru a nu pune în pericol alte persoane și pe sine”, conchide Poliția.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *