Horoscop

Balanțe, fiți atenți la promisiuni!

Demarați o afacere care vă va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. O cunoștință vă propune o colaborare pe termen lung. 

TAUR
Aveți ocazia să vă afirmați pe plan social, în urma unei activități caritabile pe care o promovați cu succes. Aveți grijă să vă exprimați cât mai clar, pentru a nu fi greșit înțeles de partenerul de viață!

GEMENI
Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relațiile parteneriale. Țineți cont de sfaturile celor apropiați!

RAC
Capacitatea de comunicare vă ajută să stabiliți noi relații de parteneriat. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme.

LEU
Aveți idei originale, pe care un prieten apropiat le susține. Aveți un randament foarte bun și puteți să rezolvați tot ce v-ați propus. Vă puteți baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

FECIOARĂ
Reușitele în afaceri din ultima perioadă vă determină să vă gândiți la o investiție pe termen lung. Partenerul de viață și un bărbat mai în vârstă din familie vă susțin.

BALANŢĂ
Sunteți într-o formă intelectuală excelentă și reușiți să le oferiți sfaturi utile prietenilor. Aveți grijă să nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respecta!

SCORPION
Intuiția vă ajută să rezolvați probleme foarte dificile. Ar fi bine să vă ocupați mai mult de problemele casei, pe care le-ați cam neglijat.

SĂGETĂTOR
Vă ocupați de o problemă financiară de care nu ați avut timp până acum. O rudă vă propune să vă asociați într-o afacere prosperă. Puteți obține beneficii importante din această afacere.

CAPRICORN

Vă adaptați cu ușurință la situații noi și reușiți să rezolvați unele probleme ale casei. Inspirația și claritatea în gândire vă ajută să le dați sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi.

VĂRSĂTOR
Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveți ocazia să obțineți câștiguri financiare nesperate și să vă afirmați în societate. Puteți să vă bazați pe intuiție.

PEŞTI
Puteți avea realizări deosebite pe plan profesional și social. În partea a doua a zilei, plecați într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes personal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *