ActualitateSănătate

`Banii merg DOAR SPRE SISTEMUL PUBLIC ȘI PENTRU SALVAREA ACESTUIA!`

Secretarul de stat Alexandru Rogobete, responsabil cu implementarea PNNR în sistemul de sănătate a lansează un avertisment dur:  ”Știu toate interesele și toate calculele pentru acest proiect! NU VOR AVEA LOC! Banii merg DOAR SPRE SISTEMUL PUBLIC ȘI PENTRU SALVAREA ACESTUIA!”

Secretarul de stat a publicat un mesaj pe o rețea de socializare prin care avertizează grupurile de interese care, spune acesta, au căpușat și încă încearcă să căpușeze sistemul public de sănătate. Avertismentul ar fi adresat unui grup de interese care interferează cu construcția primului Centru Național de Protonoterapie, proiect pentru care Ministerul Sănătății va lansa licitația în luna august. În momentul de față proiectul se află în consultare de piață. ”Ministerul Sănătății finalizează în curând consultarea de piață pentru proiectul ce presupune construcția și dotarea completă, la cele mai înalte standarde, a primului Centru Național de Protonoterapie, atât de necesar pacienților oncologici. ‼Estimăm că la începutul lunii august se va lansa licitația pentru construcția și dotarea centrului!

Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Îi lăsăm doar pe cei care au căpușat și încearcă să mai căpușeze sistemul public de sănătate, sistemul oamenilor care țin țara pe umeri! Știu toate interesele și toate calculele pentru acest proiect! NU VOR AVEA LOC! Banii merg DOAR SPRE SISTEMUL PUBLIC ȘI PENTRU SALVAREA ACESTUIA!” a scris Rogobete pe o rețea de socializare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Da, din cauza sistemului politic patronat de PSD. Clientela politica este constituita la PSD din functionarii la stat si rudele lor. Din aceasta cauza sistemul de stat este favorizat, din aceasta cauza cresc salariile si pensiile la stat. Practic PSD-ul a devenit statul roman, care isi acorda privilegii fara numar in dauna pulumii, care trebuie sa plateasca impozite si taxe sa-i sustina pe functionarii si neamurile lor PSD-isti. PSD-ul = statul roman corupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *