Internațional

Berlusconi părăsește secția de terapie intensivă: Starea de sănătate a fostului premier italian afectat de leucemie cronică.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi nu mai necesită tratament în secția de terapie intensivă, conform declarației făcute de fratele său pentru ziarul Corriere della Sera.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost internat la începutul lunii aprilie la Spitalul San Raffaele din Milano, unde a primit tratament pentru leucemie cronică și pneumonie. Cu toate acestea, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit în ultimele zile și a fost transferat din secția de terapie intensivă într-o secție normală. Cu puțin timp înainte de această veste, mass-media italiană a informat că Berlusconi urmează să fie mutat într-o secție normală.

Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, are o sănătate precară de ani de zile. În ultimii ani, a fost internat pentru o infecție a tractului urinar și a suferit o operație la inimă în 2016. În decembrie 2020, Berlusconi a fost testat pozitiv pentru coronavirus și pneumonie.

Berlusconi este un politician populist de dreapta care a fost prim-ministru al Italiei de patru ori între 1994 și 2011. Chiar și cu problemele de sănătate, Berlusconi a rămas activ în politică și încă mai deține o poziție influentă în Forza Italia, partidul pe care l-a fondat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *