Actualitate

Bittman nu crede că Andreea Esca a avut COVID-19: Nu e nimic adevărat acolo. E un trust care ne sperie zi de zi

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a făcut noi declaraţii surprinzătoare legate de COVID-19. Invitat în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, Bittman a spus că nu crede că vedeta PRO TV Andreea Esca a fost infectată cu SARS-COV-2, punând totul pe seama conspiraţiilor care circulă de luni bune, conform cărora artiştii şi influencerii ar fi plătiţi ca să afirme că s-au îmbolnăvit.

”S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a declarat Dan Bittman la emisiunea online moderată de Mădălin Ionescu, potrivit Click!

Referindu-se la acuzațiile care i s-au adus, că ar fi cântat la concerte pesediste, Bittman a replicat: „Sunt mai liberal decât cei care azi ne arată degetul arătător şi ne spun ce trebuie să facem. Trebuie să fac precizarea că reprezint oarecum categoria artiştilor liber-profesionişti, nu pe aceia care sunt angajaţi în teatre, operă. Eu nu am fost niciodată angajat la stat”. ”Un domn Bădică a început să-mi numere cântările şi nu voia că din ele multe erau cu PNL. Le-a împărţit pe vreo zece ani şi vedeai că erau vreo două-trei, dacă erau. Nu am vrut să intru în detalii juridice. Bădică, dacă se uita, indiferent câte erau ele, nu se putea trăi din acele cântări electorale”, a adăugat solistul.

Bittman a criticat din nou autorităţile pentru măsurile anti-COVID-19.

„Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aş veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid pieţele? Eu mă mir că opoziţia asta slabă a reuşit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea pieţelor”, a spus Bittman în live-ul realizat de Mădălin Ionescu. Cu lingura cu care îţi iei măsline de la supermarket, poţi să te infectezi mai uşor decât în piaţă”, a mai spus Dan Bittman.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *