Actualitate

Bogdan Aurescu îl pune la punct pe socialistul de pe Bâk

Amintim că, agentul de influență al lui Putin la Chișinău, Igor Dodon a lansat o serie de atacuri mârlănești la adresa diplomatului român, insinunând că dl Daniel Ioniță ar trebui „fluierat pe stradă” și „luat de mâini și de picioare și aruncat peste Prut”.  

„Ambasadorul României în Moldova a devenit mult mai încrezător în sine după ce un cetățean al României a devenit președinte, iar altul a preluat conducerea Curții Constituționale. Au devenit nerușinați și se poartă foarte obraznic. Ei consideră că deja controlează totul în această țară, dar nu le va reuși!”, a declarat socialiștilor de pe malurile Bâkului la un post de televiziune de la Chișinău, finațat din surse obscure.

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe al României a reacționat la atacurile kominterniste ale socialistului de pe maurile Bâcului, menționând că „
Daniel Ioniță, ambasadorul României la Chișinău, este un diplomat excelent, care are toată susținerea autorităților de la București”. 

„Nu este nimic adevărat din ceea ce s-a susţinut în aceste atacuri, cum că ambasadorul Ioniţă nu ar mai fi susţinut de către Bucureşti. Dimpotrivă, eu vă răspund că este un diplomat excelent, că se bucură de toată susţinerea mea şi nu a existat niciun fel de chemare a lui la Bucureşti, pentru a fi „muştruluit”. Dimpotrivă, l-am chemat pentru a participa la întâlnirile pe care doamna preşedinte Maia Sandu le-a avut săptămâna trecută”, a declarat ministru Bogdan Aurescu.

Timpul.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *