Externe

Bombardamentele continuă în Donbas, un alt soldat a fost rănit

Astfel, numai în această zi, mercenarii ruşi au încălcat regimul de încetare a focului de 12 ori, inclusiv prin utilizarea artileriei de mare calibru. „De la începutul zilei, au fost înregistrate douăsprezece încălcări din partea rușilor în regiunea Donbas. (…) În timpul luptelor, artileria rușilor a lovit în fortificațiile noastre defensive de lângă Novolugansk, Starognatovka, Svetlodarsk, Novgorodsk și satul Hutor Vilny. În plus, incendiile produse de inamic, provenite de la lansatoarele automate de grenade și vehicule de luptă pentru infanterie, au fost înregistrate în zonele Orehovo, Opitnoe și Zolotoe-4”, se arată în comunicatul ministerului.

„De la începutul zilei, trupele ucrainene au efectuat acțiuni de apărare active și au răspuns inamicului cu foc din mijloace standard, fără folosirea armelor interzise. Potrivit unor informații preliminare, un ucrainean a fost rănit astăzi”, precizează Ministerul Apărării de la Kiev.

„În ciuda unui astfel de început „agitat” al zilei, personalul militar al Forțelor Armate din Ucraina menține în siguranță apărarea și controlează mişcările inamicului de-a lungul întregii linii de confruntare militară”, a dat asigurări ministerul.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *