Politică

BREAKING /// Guvernarea PSRM-PDM refuză în mod RUȘINOS să ofere permisiunea celor 20 de camioane cu ajutor umanitar să fie prezentate și predate beneficiarilor în PMAN

După încercările unor deputați PSRM precum și a unor consilieri ai lui Igor Dodon de a minimaliza ajutorul acordat de România, guvernarea PSRM-PDM refuză în mod rușinos și ne justificat să ofere permisiunea celor 20 de camioane cu ajutor umanitar destinat luptei anti-Covid 19 să fie prezentate și predate beneficiarilor în PMAN.

Partidul Unității Naționale solicită Guvernului să permită celor 20 de camioane staționarea și predarea ajutorului românesc în valoare de 3,5 milioane de euro (cca 66 de milioane MDL) în PMAN.

Facem apel la PDM să-și dovedească prin fapte declarațiile pro-europene și de prietenie față de România și să intervină la premierul Ion Chicu pentru ca ajutorul necondiționat venit din România să fie distribuit din PMAN.

Eforturile guvernării de a ascunde practic de ochii cetățenilor Republicii Moldova ajutorul venit România este un gest nu doar inamical dar profund anti-românesc, informează PUN printr-un comunicat difuzat mass-media.

Orban mesaj CLAR pentru regimul Dodon&Chicu: Sper să nu încerce unii să exploateze politic acest gest făcut pentru cetățenii R. Moldova”

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.