Horoscop

Care sunt cele mai enervante ZODII

Sâcâitul, la bază înseamnă că o persoană se plânge în mod repetat, devenind obositor pentru cei din jur. Aceste persoane te pot determina, prin atitudinea lor să ajungi la capătul puterilor și chiar să îți scadă stima de sine. În cazul unor persoane, acest fel de-a fi este cât se poate de natural, astfel că trebuie să îi înțelegi și accepți așa, însă dacă observi că această picătură chinezească este făcută în mod intenționat, cel mai bine ar fi să regândești acea relație. Iată cât de sâcâitoare pot fi unele persoane în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii nu stau pe gânduri atunci când vine vorba de a cicăli pe cineva. De obicei, nativii acestei zodii sunt persoane cărora le place să ducă la bun-sfârșit ceea ce au început. Astfel, dacă va trebui să ții pasul cu el, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, fii sigur că te va cicăli până când te vei mobiliza.

Taur

Taurii sunt persoane încăpățânate și te vor sâcâi, însă dacă îți cer să faci ceva nu înseamnă neapărat că ei știu că să facă la rândul lor. Taurul este bun în a-i menține pe ceilalți concentrați asupra sarcinilor lor. Dacă a decis că ar trebui să faci ceva, cel mai bine ar fi să faci acel ceva pentru că ei nu vor ceda.

Gemeni

Modalitatea de a-i sâcâi pe cei din jur la care apelează Gemenii este una pasiv-agresivă. Nativii acestei zodii apelează la această modalitate pentru că nu ar suporta să știe că cei din jur îi urăsc. Astfel, nativii încearcă să facă acest mod într-o măsură în care să nu deranjeze niciuna dintre părțile implicate.

Rac

Racul este foarte meticulos, astfel că îmbină perfect vinovăția cu sâcâiala. Acest lucru te va determina să faci ceea ce îți cere, iar dacă nu o vei face, atunci te vei simți vinovat. Dacă îi vei arăta indiferență față de cicăleala sa, atunci el va interioriza toate sentimentele negative și le va scoate la suprafață când te aștepți mai puțin.

Leu

Când vine vorba despre a cicăli, Leul este un adevărat maestru. Acest nativ îți va explica pas cu pas cum trebuie făcute lucrurile și totodată îți va aduce argumente pentru care să faci acel lucru. Dacă nu vei înțelege la ce se referă, nativul te va cicăli până când vei reuși să ajungi la punctul dorit.

Fecioară

Dintre toate zodiile, cea mai sâcâitoare este Fecioara. Acest lucru face parte din personalitatea sa, astfel că este mereu critică chiar și cu ea însăși. Fecioara crede și simte că știe ce este cel mai bine pentru toată lumea și totodată este foarte insistentă. Parte bună constă în faptul că este corectă și de cele mai multe ori are dreptate.

Balanţă

Modul prin care o Balanță te va sâcâi va fi unul presărat cu umor, astfel că mesajul transmis devine unul mai puțin dur. Problema cosntă în faptul că aceasta ajunge de multe ori de unde a plecat și astfel va trebui să reia procesul de la capăt. Cel mai bine pentru ea ar fi dacă ar fi directă și ar spune concret ceea ce își dorește.

Scorpion

Scorpionii sunt puțin mai vicleni, astfel că atunci când sâcâie, aceștia vor încerca să gâdile orgoliul. Nu va ezita să te laude pentru a te determina să faci un anumit lucru. Este foarte bun în a manipula oamenii în felul acesta și totodată suficienți de inteligenți pentru a-și da seama ce are nevoie să te determine să faci asta.

Săgetător

Săgetătorii urăsc să fie sâcâitori, astfel că va spune lucrurilor pe nume, oricât de dur ar suna acestea. Acești nativi urăsc să fie puși în situația de a cicăli pe cineva, astfel că se va supăra pe cel care îi pune în această poziție.

Capricorn

Capricornul are o modalitate mai aparte de a sâcâi. Acest nativ nu va face acest lucru fără să vadă rezultate, astfel că îți va explica ce anume trebuie să faci și totodată și consecințele în cazul în care faci contrar.

Vărsător

Vărsătorul va cicăli însă într-un mod subtil, astfel că nu va face prea mare caz din asta. I-ar plăcea însă să vadă că faci ceea ce ți-a cerut fără să îți reamintească acest lucru. Dacă totuși vei refuza, el are o modalitate creativă să te sâcâie și nici nu îți vei da seama că face asta.

Pești

Nativii zodiei Pești sunt persoane care, la rândul lor nu suportă să cicălească datorită firii lor sensibile. Astfel, dacă toată lumea și-ar face treaba cum trebuie, cu siguranță nimeni nu ar fi sâcâit de un nativ din zodia Pești.

stiridinlume.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *