Sport

Câţi bani a câştigat Simona Halep într-un singur an. Anunțul făcut de Forbes

Simona Halep a obţinut în intervalul luat în calcul 10,9 milioane de dolari, sumă din care 6,9 milioane sunt premiile, iar 4 milioane bani din contractele de sponsorizare.

Primul loc în clasament este ocupat de Naomi Osaka, cu 37,4 milioane de dolari (3,4 milioane de dolari premii, 34 de milioane din contracte de sponsorizare). Serena Williams ocupă poziţia a doua, cu 36 de milioane de dolari (premii – 4 milioane, contracte de sponsorizare – 32 de milioane).

Simona Halep a câștigat într-un an 10,9 milioane de dolari!

Ashleigh Barty este pe locul trei, cu 13,1 milioane de dolari (premii – 10,1 milioane de dolari, contracte – 3 milioane), iar Bianca Andreescu ocupă locul cinci în topul Forbes. A obţinut într-un an 8,9 milioane de dolari (premii – 4,9 milioane de dolari, contracte de sponsorizare – 4 milioane).

TOP FORBES. Top 10 este completat de Garbine Muguruza (6,6 milioane de dolari), Elina Svitolina (6,4 milioane de dolari), Sofia Kenin (5,8 milioane de dolari), Angelique Kerber (5,3 milioane de dolari), toate jucătoare de tenis, şi fotbalista Alex Morgan (4,6 milioane de dolari).

Siona Halep tocmai a revenit pe teren cu o frumoasă victorie în turneul de la Praga.

În finala de duminică, ea a învins-o în 2 seturi pe Elise Mertens.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.