ActualitateExterne

Ce avea, de fapt, în bagaje Julio Iglesias: Legendarul cântăreț a fost reținut de poliție pe aeroportul din Punta Cana

Julio Iglesias a experimentat un incident neplăcut la aeroport. Concret, la sosirea sa în Republica Dominicană pentru o escală, artistul a fost reținut din cauza conținutului bagajelor sale.

În bagajele sale, artistul transporta peste 40 de kilograme de alimente. Iglesias venea cu un zbor din Bahamas și făcuse o escală în Punta Cana, unde agenții au identificat obiecte neobișnuite în bagajele sale. Situația s-a complicat atunci când autoritățile au inspectat valizele artistului, descoperind mai multe pungi și pachete cu alimente proaspete, un lucru interzis în multe țări și în Republica Dominicană, în scopul prevenirii contaminării alimentelor, conform Gândul.

Julio Iglesias avea în bagajele sale 42 de kilograme de mâncare, o practică considerată ilegală în multe țări, în special în Statele Unite. Ministerul Agriculturii, prin Serviciul său de inspecție pentru carantină a plantelor, a raportat confiscarea unui lot de alimente care includea fructe, legume și carne în bagajele artistului. Cântărețul încerca să aducă în Republica Dominicană 42,16 kilograme de căpșuni, zmeură, afine, cireșe, roșii, sfeclă, țelină, fasole, spanac, salată verde, ciuperci, rucola și carne de pui.

Conform relatărilor din ziarul ‘Dominican Today’, Julio Iglesias a încercat în repetate rânduri să aducă fructe și legume din alte țări, dar suma confiscată în această ocazie a fost deosebit de mare. Incidentul a avut loc pe 10 ianuarie.

content-image

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *