Actualitate

Cea mai sigură aplicație de chat a devenit mai utilă: Telegram a primit un update impsrtant

Chiar dacă nu este la fel de populară precum WhatsApp sau Facebook Messenger, Telegram a făcut o treabă foarte bună în ultimii ani în a-și crește numărul de utilizatori. O parte din merit se datorează actualizărilor constante și semnificative de funcționalitate. Programul de chat tocmai a ajuns la versiunea 5.80 pe Android și iOS.

Printre funcțiile noi in-app care au fost introduse se numără People Nearby, care te ajută să inițiezi un dialog cu o persoană din preajmă, cu condiția să fie de acord. Din fereastra de chat vei vedea acest buton adițional și atât tu, cât și interlocutorul tău, trebuie să intrați în meniul respectiv pentru a vă vedea. Astfel, vă va fi mai ușor să faceți schimb de date de contact. Tot pentru a facilita dialogul, față de trecut, poți adăuga contacte noi în listă, chiar dacă nu le știi numărul de telefon.

În cazul în care ești la muncă sau la școală și vrei să comunici mai rapid cu oamenii din preajmă, Telegram îți permite să creezi grupuri bazate pe locație. În acel moment, oamenii din preajmă vor vedea grupul și vor putea încerca să intre în el. În plus, dacă nu vrei să mai administratorul unui grup, poți transfera acest privilegiu unei alte persoane, o funcție care în trecut era imposibilă.

În cazul în care unele conversații sunt mai sensibile decât altele, după ce ți-ai instalat ultima versiune de Telegram, poți activa previzualizarea conținutului mesajelor doar pentru notificările de la anumite persoane. Ca bonus, utilizatorii de iPhone se bucură de câteva particularități în plus, pot folosi Siri Shortcuts pentru a deschide o fereastră de chat cu un interlocutor, fără să deschidă manual aplicația în prealabil. În plus, poți aplica diferite teme și poți schimba icoana programului în ecranul principal de la telefon.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.