CSI / Rusia

Cele trei morți ale lui Putin prezise de un jurnalist rus. „Liderul se întoarce brusc de la marea vânătoare și aduce cu el un șoarece”

Unul din liderii opoziției ruse, jurnalistul și prezentatorul TV Alexander Nevzorov a descris în mod expresiv sfârșitul rușinos al lui Vladimir Putin.

Primul deces, potrivit opozantului, este o moarte politică care a trecut cu ușurință prin zidurile Kremlinului și l-a pus pe președintele Federației Ruse într-un sicriu politic adânc, din care este imposibil să se ridice. „În acest sens, totul s-a terminat”, a declarat Nevzorov pe canalul său de YouTube, transmite Ziare.com.

Cu toate acestea, chiar și după această moarte politică incontestabilă, fantoma președintelui rus continuă să-și conducă statul ca un nebun, înspăimântând întreaga lume.

Însă se profilează o altă moarte inevitabilă a lui Putin, mult mai rușinoasă și mai urâtă: este moartea electorală.

Jurnalistul și opozantul rus Alexander Nevzorov

Pentru a descrie întreaga amploare a viitoarei umilințe a dictatorului rus, Nevzorov a recurs la imagini metaforice. El l-a descris pe Putin drept un lider care a plecat la o mare vânătoare, dar care și-a lăsat tribul înfometat într-o peșteră.

În același timp, mult timp și-a convins adepții că clubul său este cel mai mare și cel mai mortal de pe planeta noastră, fără egal.

Și acum liderul se întoarce brusc de la marea vânătoare și aduce cu el un șoarece. „Așa va apărea Putin în fața Rusiei când își va arăta prada ucraineană mafiei ruse”, a explicat jurnalistul.

Propaganda se va grăbi imediat să demonstreze că acest șoarece este cel mai bun dintre toate rozătoarele cunoscute, cei mai frumos și unic, dar subiectii răi și lacomi îl vor trata cu scepticism.

Și atunci tribul va înțelege în sfârșit că au fost hrăniți mult timp cu știri false despre „succesele liderului” în marea vânătoare.

„În astfel de cazuri, absolut orice trib îl sfâşie şi îl devorează pe înşelător. Unde va alerga Putin după aceea, unde se va ascunde este o mare întrebare”, a declarat opozantul rus.

Acesta a mai adăugat că oriunde s-ar duce, a treia moarte, fizică, îl va căuta și îl va găsi foarte repede. Dar Nevzorov a promis că va vorbi despre asta cu mare plăcere în viitorul apropiat.

În alt context, Alexander Nevzorov a prezis apariția unui nou lider în Rusia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. acest personaj – Nevzorov impusca in baetii nostri in transnitri in 1992 . Ce reportaje victorioase transmitea. cu cat fast nse bucura de moartea fiecRUI MOLDOVN,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *