Actualitate

Cererea controversată a unui criminal în serie din Rusia: „Vârcolacul” solicită eliberarea pentru a se alătura războiului împotriva Ucrainei

Un criminal în serie din Rusia, condamnat pentru uciderea a cel puțin 83 de femei, a solicitat președintelui Vladimir Putin să fie eliberat din închisoare pentru a se alătura războiului împotriva Ucrainei.

Mihail Popkov, cunoscut sub numele de “Vârcolacul” din cauza metodelor sale brutale de ucidere, se crede că a ucis între 200 și 300 de persoane între 1992 și 2012.

Popkov, care a fost condamnat la două sentințe pe viață, susține că are experiență în comunicații radio-electronice din perioada în care a servit în armata sovietică și dorește să beneficieze de planul Kremlinului privind prizonierii, care permite eliberarea unui număr de până la 40.000 de prizonieri pentru a se alătura războiului.

Însă, Popkov are o problemă, nu suportă frigul și ar dori să meargă la război doar la primăvară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Da, perfect, la cv-ul lui merita cel putin un job de ofiter in glorioasa armata rusa. Asemenea ofiteri au invadat si Basarabia in 45. Fara insa a ramane in memoria moldovenilor, care in schimb iti vor povesti cu lux de amanunte cum in satul cutare un jandarm fascist (adica roman, n.r.) i-a obligat sa-si ridice cusma, cu ghiciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *