CSI / RusiaExterne

Chipul președintelui rus, pe vindajele din Ucraina: „Putin curăță sistemul de canalizare pentru locuitorii din regiunea Kiev”

Pe străzile din districtul Brovarski, regiunea Kiev, au început să circule vidanje pentru golirea canalizărilor pe care este desenat chipul lui Vladimir Putin, anunță portalul Nexta TV.

„Putin curăță sistemul de canalizare pentru locuitorii din regiunea Kiev. În districtul Brovarsky există o mașină neobișnuită pentru pomparea conținutului canalizării. Pe tubul mașinii se află un portret al principalului terorist din ultimii ani – Putin”, scrie publicația citată, într-un mesaj ironic publicat pe Twitter, alături de o fotografie cu o astfel de vidanjă.

Districtul Brovarski, precum și orașul Brovary s-au aflat, la începutul războiului, printre localitățile din regiunea Kiev ocupate de trupele ruse, în încercarea lor nereușită de a lua cu asalt capitala ucraineană. Soldații ruși s-au retras din aceste zone la sfârșitul lunii martie – începutul lui aprilie. Iar în unele dintre orașe, cum este Bucea, au lăsat în urmă mii de civili morți.

Sursa: Libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *