Actualitate

Chirtoacă îl ACUZĂ pe Dodon că a plecat pe ASCUNS la mare în Turcia. „Vacanta îl costă 2.000.000 de lei”

Dorin Chirtoacă vine cu câteva argumente pe pagina sa de Facebook, care l-ar fi determinat să afirme că Igor Dodon se află și el la mare în Turcia, deși anterior critica moldovenii care pleacă la mare în Turcia, întrucât situația pandemică din întreaga lume este destul de tensionată.

„1. Marți, 11 august – 15 persoane (14 maturi + un copil), din familia Dodon, Teterea, Catana și Merineanu au plecat la mare în Turcia, Antalia.

2. Vineri, 14 august – Igor Dodon a confirmat plecarea celor menționați în Antalia, Turcia, argumentând că au făcut rezervare din ianuarie.

3. Vineri, 14 august – Dodon dispare din Moldova, ultimele sale cuvinte fiind că poate va pleca „…la odihnă la Moscova”.

4. Luni, 17 august – Președinția spune ca Dodon este plecat în concediu, repetând povestea cu „vacanța la Moscova”.

5. Singura vila de pe litoralul din Antalia și Kemer care are o capacitate de 15 persoane (14 maturi + un copil) este Vila Prezidențiala a complexului Maxx Royal din Kemer.

6. Un sejur 6 nopți, în septembrie, pentru 14 persoane, în acest complex, în vile obișnuite, costă peste 1 milion de lei.

7. Dodon nu este la Moscova. El a plecat de vineri, prin Moscova, în Turcia, la mare, pe ascuns, fiindu-i rușine să recunoască unde se duce de fapt, cheltuind în acest scop suma astronomică de peste 2 milioane de lei, cât bugetul unui sat din RM, pentru 1 an.

8. Nimeni din cele 15 persoane, nu publică nimic din vacanță, deși anterior inundau internetul cu poze, de la fiecare excursie de weekend din Moldova.

9. Dodon a mai fost cazat în acest complex, în anul 2017, fapt confirmat oficial.

Iată unde cheltuie Igoriok – kuliok, banii din punga lui Plahotniuc….”, a scris dorin chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Am solicitat o reacție de la purtătoarea de cuvânt de la Președinției, Carmena Sterpu, însă aceasta ne-a comunicat că este în concediu și ne-a sugerat să revenim după data de 24 august.

DORIN CHIRTOACĂ / https://www.facebook.com/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *