Externe

Cine este femeia-terorist care a recunoscut că a pus bomba care a UCIS 6 oameni în Istanbul VIDEO

Au apărut imagini din timpul operațiunii în care a fost capturat autorul atacului cu bombă de pe strada Taksim Istiklal din Istanbul. S-a aflat că Ahlam Albashır, este o cetateanca siriana, a declarat în timpul interogatoriului său că a fost antrenat ca ofițer special de informații de către organizația teroristă P

O explozie a avut loc la ora 16.20 pe strada Istiklal. Explozia a fost provocată de o bombă, iar 6 persoane și-au pierdut viața.

S-a stabilit că o femeie a lăsat bomba. În imaginile filmate de camerele de supraveghere, o femeie lasă o geantă la o bancă de pe stradă la ora 16.13. Femeia suspectă se îndepărtează după ce pune geanta. Geanta rămâne nesupravegheată pe bancă pentru o vreme. Câteva minute mai târziu, are loc o explozie.

Ultima clipă… Iată cum a fost prins autorul atacului de pe strada Taksim Istiklal Au apărut imagini din timpul operațiunii


Femeia suspectată de explozie a fost reținută pe timp de noapte. Aceste momente au fost reflectate pe camera de luat vederi a poliției.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *