Actualitate

Ciprian Ciubuc (AUR): Krasnoselski, ești un mare infractor și vei fi judecat de un tribunal internațional

Deputatul AUR în Parlamentul României, Ciprian Ciubuc, îi transmite infractorului Vadim Krasnoselski că va fi judecat de un tribunal internațional pentru crimele comise pe teritoriul ocupat al Republicii Moldova de armata a 14 rusă, iar în curând frontiera va fi închisă pentru separatiști. Infractorul Krasnoselski nu va mai păși niciodată prin zona vip a aeroportului Chișinău.

„Generația noastră ştie că: Rusia este un stat agresor în Republica Moldova din 1992 şi ocupă cu forța 1/6 din teritoriul R.M. Nu recunosc şi nu recunoaşte nici o țară din lume, aşa zisa regiune separatistă transnistreană care ține captivi 300.000 de cetățeni ai Republicii Moldova într-un regim Putinist.

Deci, eşti un simplu cetățean al acestui pământ și nu te recunoaşte nimeni ca un lider, eşti un mare infractor. Ştim că: Aceşti mercenari, încalcă dreptul la liberă trecere a cetățenilor R.M. în interiorul Republicii Moldova, după principiul, ăsta da, ăsta nu că vorbeşte limba română (ru: po moldavschi), iar tu vei răspunde într-un tribunal internațional pentru asta.

După logica voastră a separatiştilor, va trebui şi noi patrioții Basarabiei, să blocăm autocarele cu oameni plătiți de Dodon din banii Rusiei şi grupuri infracționale organizate pe 11 iulie, duminică, ştim că în “binecuvântarea ta” Krasnoselski se întâmplă multe nelegalități pe teritoriu Republicii Moldova controlat de armata rusă, nu de tine. Voi cere neîncetat ca Rusia să-şi retragă armata 14 şi armamentul de la Cobasna, teritoriu al Republicii Moldova.

Iar în curând vă vom bloca pe Nistru. Iar dacă Rusia lui Putin va continua să nu respecte dreptul internațional voi cere şi vom cere în toate instituțiile europene şi internaționale menținerea sancțiunilor împotriva Rusiei şi chiar dublarea lor dacă va fi nevoie.”, a declarat Ciprian Ciubuc pentru 10TV.MD.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.