Politică

Concertul din PMAN se anulează? Valico spune că polițiștii nu-i dau voie sa instaleze scena. „PAS a isntalat dictatura”

„Guvernarea PAS face tot posibilul pentru a interzice concertul de duminică, la care este așteptat să cânte, printre alții, interpretul Filip Kirkorov”. Declarația a fost făcută de către organizatorul concertului din 19 iuni, Veaceslav Valico. Acesta i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă în apărarea concertului. Potrivit lui, poliția recurge la presiuni, intimidări și arestări și, fără niciun argument legal, interzice amplasarea scenei în PMAN.

„Toate actele necesare pentru organizarea concertului de duminică au fost obținute. A avut loc ședința în această săptămână și nimeni nu a avut nicio obiecție, totul a fost în regulă. Iar astăzi deja spun că acest concert este un pericol. Cel mai mare pericol este această guvernare. Astăzi, În Republica Moldova s-a instaurat dictatura. Noi vom apăra acest concert. Este dictatură curată, vă chem să apărăm acest concert”, a declarat Veaceslav Valico, într-un live pe Facebook.

Astăzi la Chișinău au venit mai mulți artiști din Federația Rusă – Filip Kirkorov, Egor Kreed, Dava și Vanea Dmitrienko. Aceștia au anunțat că vor cânta mâine la un concert cu acces gratuit, în centrul capitalei, dedicat Zilei Absolvenților.


comentarii

  1. Oprti-i! Mearga la dansii in rașia sa le cante rusilor ciastuște…Or ei intentioneaza sa le cante si sa le usureze suferintele provocate de salbaticii cotropitori rusi ucrainencelor refugiate la noi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.