Actualitate

Corneliu „KULIOK” Furculiță vorbește despre „lege și bunul simț” și amenință românii și pro-unioniștii

„Legea și bunul simț, la fel ca și normalitatea nu sunt valabile pentru anumiți pseudopoliticieni, rătăciți pe meleagurile moldovenești”, declară Furculiță, la doi ani după ce societate a aflat că anume el priea pungi cu bani de la Plahotniuc, prin intermediul lui „Costea”.

Furculiță s-a supărat pe AUR, după ce aceștea au dat jos nu banner cu secera și ciocanul care era „parcat” într-un mod sfidător în fața Monumentului deportaților. La final kuliokarul Furculiță, a amenințat Alianța pentru Unire Românilor: „Din partea mea și a colegilor noștri vă promitem că, dacă veți mai insista cu astfel de acțiuni în afara cadrului legal și al bunului simț, veți obține exact ce meritați. Totul are măsură. Și răspunsul pe măsură”.

Amintim că anterior șeful lui Fucruliță, kuliokarul de la Sadova, Igor Dodon a amenințat direct AUR spunând că „le va da la bot”.

Menționăm că unioniștii din R. Moldova și diaspora au votat masiv în turul II al alegerilor și au contribuit decisiv la debarcarea socialistului Dodon de la putere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *