Actualitate

Cristian Rizea dezvăluie discuțiile secrete cu Mariana Rață: Atunci nu eram ,,Penal”

De asemenea, Rizea a dezvăluit că planul real folosit de Rață în cadrul discuțiilor, a fost aflarea informaților de la ex-deputat despre așa personalități ca: Veaceslav Platon, Vladimir Plahotniuc, Igor Dodon, Vladimir Filat și Alexandr Stoianoglo.

Potrivit acestuia, întrevederea cu jurnalista ar fi avut loc la mijlocul lunii mai, anul curent.

„Dragi Prieteni iată dovada faptului că în data de 11 mai ora 15 la solicitarea Marianei Rață m-am întâlnit cu ea în sala de protocol de la TV 8 unde sub pretextul că ar vrea să mă invite la emisiunea ,,Cutia Neagra” ,era de fapt interesată să afle ce știu despre Platon, Plahotniuc, Dodon, Filat si Stoianoglo ! Ulterior am înteles că scopul ei era de fapt să-i informeze pe complicii săi despre ceea ce vreau să dezvălui … Aveți alăturat un print screen din conversația de pe whatsapp dintre mine și Mariana Rață… Atunci nu eram ,,Penal”… Asta ca să vedeți adevarata față a celei care vrea să vă manipuleze în continuare prin emisiunile ei !”, a scris Rizea.

Amintim că, Cristian Rizea menționa zilele trecute că prezentatoarea TV8, Mariana Rață, ar fi amanta fostului șef de la Procuratura Anticorupție, Viorel Morari.

Mai mult de atât, Rață ar fi știut despre relația amoroasă dintre Natalia Morari și Veaceslav Platon, deoarece ar locui într-un bloc cu acesta.

Rizea a făcut aceste declarații în două videoclipuri publicate pe rețelele de socializare. Ulterior, fostul deputat român declara cu toată responsabilitatea că postul de televiziune – TV8, ar fi primit în ultimii ani, fonduri externe în valoare totală de 2 543 500 USD. Informația a fost prezentată, cu precizarea surselor de unde au venit donațiile și scopul acestora, de către ex-senatorul român, care a mers la sediul TV8, situat pe strada Calea Orheiului 28/1, după cum spune el, pentru a dezvălui adevărata față a prezentatoarelor de televiziune care se fac complice cu infractorii ce au devalizat Republica Moldova.

La rândul său, moderatoarea emisiunii Cutia Neagră, Mariana Rață a comunicat recent pe Facebook că l-a anunțat pe penalul fugar Cristian Rizea în judecată pentru defăimare și calomnie, potrivit sinteza.org.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *