Actualitate

Cum a reacționat Maia Sandu la rezultatele „concursului” la șefia CNA: „Am și eu întrebări, mie tot nu-mi place că așa a ieșit, eu nu știu dacă Parlamentul îl va vota”

„Am și eu întrebări, mie tot nu-mi place că așa a ieșit, eu nu știu dacă Parlamentul îl va vota sau nu, dar ar fi bine dacă consilierii nu ar participa la aceste concursuri. Nu am nimic împotriva lui, noi am lucrat împreună când eram ministră a Educației, dar asta e deja alt lucru”, a declarat Sandu la emisiunea „Glavnoe”, de la postul TVC 21.

Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului l-a desemnat azi pe Ruslan Flocea câștigător al concursului de ocupare a funcției de șef al Centrului Național Anticorupție.

Flocea a acumulat cel mai mare punctaj oferit de membrii comisiei, iar pe locul doi și trei s-au plasat Cristina Țărnă și Vitalie Verebceanu.

Pentru a fi numit șef la CNA, Ruslan Flocea trebuie să treacă de votul Parlamentului.

Ruslan Flocea deține în prezent funcția de secretar general al Președinției.

DODON e noul „ȘEF” LA CNA / Consilierul lui Igor Dodon, Ruslan Flocea este „câștigătorul” concursului pentru funcția de director al CNA

Primele reacții la numirea unui consilier de-a lui Dodon în funcția de șef la CNA: Blocul ACUM a capitulat în fața lui Dodon

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.