Actualitate

Cum își promovează un fost general israelian ultima carte: Federația Galactică există, avem contacte cu extratereștrii și o bază pe Marte

A fost statul israelian în contact cu extratereștrii? Potrivit lui Haim Eshed, general israelian în rezervă și profesor universitar, răspunsul este ”da”, dar acest lucru a fost ținut secret pentru că ”umanitatea nu este pregătită” pentru asta, scrie Jerusalem Post.

Declarațiile au fost făcute cu ocazia ultimei cărți a a generalului, în care acesta dezvoltă subiectul.

Într-un interviu pentru Yediot Aharonot, Eshed – care a fost șeful programului de securitate spațială al Israelului timp de trei decenii și a primit de trei ori cea mai înaltă distincție de securitate israeliană – a susținut că atât Israelul cât și Statele Unite au contacte cu extratereștrii de ani de zile.

Eshed, în vârstă de 87 de ani, afirmă că există o ”Federație Galactică”.

Acesta susține că actuala cooperare dintre extratereștri și Statele Unite include și o bază subterană pe Marte, unde stau trimiși americani și extratereștri.

Ehed pretinde că Donald Trump cunoaște acest lucru și a fost ”pe punctul” de a dezvălui existența extratereștrilor, însă Federația Galactică l-a oprit pentru a preveni o isterie în masă și pentru că omenirea are nevoie ”să evolueze și să ajungă la un stadiu în care vom înțelege ce sunt spațiul și navele spațiale”.

Întrebat de ce a ales să dezvăluie aceste informații acum, generalul a răspuns că se datorează felului cum arată mediul academic acum și faptului că a ajuns să fie respectat în cadrul acestuia.

”Dacă ieșeam acum cinci ani cu ce spun acum aș fi fost spitalizat”, a spus el pentru Yediot.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *