Actualitate

Cum poți seta Google Maps ca să-ți arate cu exactitate un ai parcat mașina

Dacă în trecut Google Maps avea o funcţie prin care puteai salva locul de parcare în momentul în care te aflai acolo, dar ai fi putut uita să faci asta, acum totul este mai simplu şi nu trebuie să îţi mai faci griji. Noul mecanism de la Google Maps a fost introdus recent, deşi a mai fost încercat o dată în anul 2014. A fost eliminat atunci şi reintrodus acum.

Cum funcţionează?

Google Assistant procesează viteza ta de deplasare. În momentul în care sesizează că tu te deplasezi pe jos, bifează locul în care s-a făcut schimbul de viteză ca fiind locul în care ai parcat maşina. Nu este locaţia exactă.

Ce trebuie să faci? Este suficient să spui "Ok, Google, unde mi-am parcat maşina?" şi îţi va fi afişat traseul către zona estimativă în care şi-au parcat maşina.

De acum înainte nu îţi vei mai face griji şi nici nu te vei mai complica să îţi notezi strada, parcarea, etajul sau chiar să faci o fotografie cu maşina ta în locul respectiv. Această funcţie a Google Maps este disponibilă şi pentru Android, şi pentru iOS.

https://spynews.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *