Social

Curtea de Apel Chișinău vine cu detalii privind cauza penală pornită pe numele fondatorului „Bismobil Kitchen”. Acuzațiile aduse lui Șaran

Curtea de Apel Chișinău vine cu detalii privind cauza penală pornită pe numele fondatorului companiei „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran. Reprezentanții instanței resping informația, precum că acesta este cercetat penal pentru că ar fi înșelat sute de persoane și menționează că acesta este acuzat de dobândirea ilicită a mijloacelor bănești din partea a două persoane, scrie Deschide.md.

„Potrivit actelor prezentate Curții, Șaran Mihail a fost învinuit de faptul că acesta ar fi dobândit de la 2 persoane fizice mijloace bănești pentru dezvoltarea companiei „BISMOBIL”. Astfel, Curtea aduce la cunoștință publicului larg că în cauza soluționată anterior în ordine de recurs, lui Șaran Mihail nu i-au fost înaintate învinuiri pentru faptul că acesta ar fi cauzat un prejudiciu de milioane zecilor / sutelor de părți vătămate, acuzațiile limitându-se la obținerea unor împrumuturi de la persoane fizice”, precizează instanța.

Menționăm că anterior, Mihail Șaran a fost acuzat de faptul că ar fi înșelat mai mulți clienți care comandaseră produsele companiei. Prejudiciul cauzat de companie, conform oamenilor legii, a fost estimat la circa 40 de milioane de lei. 

Vă amintim că în data de 7 aprilie, PCCOCS a anunțat că fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, ar fi dat bir cu fugiții din sala de judecată, după ce magistrații i-au schimbat măsura preventivă, din arest la domiciliu, în arest la Penitenciarul Nr.13.

De asemenea, menționăm că vineri dimineața, Șaran a fost depistat de oamenii legii într-o casă părăsită din localitatea Durlești.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *