Cultură

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, s-a pocăit la vârsta de 33 de ani:„Aleg să spăl rufe în loc să mai urc pe scenă„

Deși a ales să se retragă din showbiz în urmă cu mulți ani, Dana Nălbaru este încă o persoană foarte cunoscută în spațiul public. Fosta solistă a trupei Hi-Q, una dintre cele mai în vogă formații de la începutul anilor 2000, a acceptat invitația la podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre motivele pentru care a decis să nu mai cânte și să se pocăiască. Cantareata Dana Nalbaru spune că preferă să spele rufe haine, în loc sa mai urce pe scena.

De ce nu ar mai cânta Dana Nălbaru în trupa Hi-Q

În a doua jumătate a anilor ’90, pe piața muzicală din România își făcea apariția trupa Hi-Q, un grup pop-dance fondat în Brașov, ce a luat cu asalt topurile și discotecile din toată țara. Dana Nălbaru, Florin Grozea și Mihai Sturzu au cântat ani buni în această formulă, dar la un moment dat fiecare a ales să urmeze o altă cale.

Dana, vocea feminină a trupei, a ales să se ocupe mai mult de viața de familie. Fosta cântăreață este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur, alături de care are trei copii, doi biologici și o fetiță înfiată, pe care o cresc cu la fel de multă dragoste ca pe ceilalți.

Motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței

Dana Nălbaru a fost invitata lui Mihai Morar la podcastul său, „Fain și Simplu”, episod ce a fost postat pe canalul de Youtube în a doua zi de Paște. Cu această ocazie, cântăreața a dezvăluit motivul pentru care a ales să se retragă din viața publică și să se pocăiască.

„Nu, nu m-aș mai întoarce acolo. Adică, dacă stau să mă gândesc, pentru mine a fost bine. A fost o perioadă de succes la o vârstă potrivită, 23 de ani aveam când am început perioada aia. Acum sunt albă în păr .. au trecut niște ani și nu, nu-mi lipsește nimic. Totul a fost așa cum trebuia să fie. Dar dacă ar fi să mă întrebi dacă m-aș întoarce: Nu, nu m-aș întoarce în perioada aceea. Mi-e mult mai bine aici (..)

Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.

Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a povestit Dana Nălbaru în cadrul podcastului.

Cât despre reunirea trupei Hi-Q, soția lui Dragoș Bucur a spus că nu mai vrea să urce pe scenă, ci preferă să spele rufe. Întrebată de Mihai Morar dacă și-ar face o carte de vizită ce ar scrie pe ea, artista a spus: „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *