Eveniment

De Paşti vino la Shopping MallDova!

Cine nu a reuşit să vadă iepuraşii vii de la parterul mall-ului sau nu a reuşit să facă poze cu mascota de Paşti poate veni la Shopping MallDova, unde pînă pe 20 mai va fi simţită atmosfera de sărbătoare. 

Micuţii se pot îndulci cu ouă de ciocolată care sunt ascunse prin decorul de Paşti de la parterul mall-ului. Iar pentru ca masa de sărbătoare să arate cel mai frumos, copilaşii sunt invitaţi la atelierele de creaţie de la etajul 3. Aici ei voi învăţa să confecţioneze coşuleţe şi puişori şi să încondeieze ouă.

Între 3 şi 12 mai, Acedemia Internaţională pentru copii, FasTracKids, organizează o adevărată vânătoare de ouă de ciocolată!

De la ora 19:00, copilaşii sunt aşteptaţi la un atelier de decorare a ouălor de Paşti sub îndrumarea profesorilor Academiei.

În acest an Paştele vine cu multe surprize! Între 29 aprilie şi 20 mai, toţi vizitatorii mall-ului care fac cumpărături de minimum 200 lei au posibilitatea să participe la tombola de Paşti şi să câştige una din cele 15 biciclete sportive sau marele premiu – automobil Peugeot 207.

Program activităţi:

29, 30 aprilie / 1, 2 mai -7, 8, 9 mai
Ateliere de creaţie (Azur Art) – 16.00-17.30

3 mai
Petrecere “Alice în Ţara Minunilor” – 18:00
Atelier (decorarea ouălor de Paşti) – 19:00

3 – 12 mai
Vânătoarea după ouăle de ciocolată

20 mai
Extragere premii – 18:00

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *