Fotbal

Derbyul suferinţei în Liga 1

La Alba Iulia, formaţia locală care ocupă ultimul loc în clasamentul general al competiţiei se va confrunta cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, formaţie care de asemenea este ameninţată cu retrogradarea. În ultima perioadă de timp, formaţia moldoveană la care evoluează şi fostul jucător de la Zimbru Chişinău, Eugen Cebotaru, a obţinut o serie de rezultate pozitive, inclusiv o remiză (1-1) în ultima etapă, pe teren propriu, cu FC Timişoara. Este de remarcat, că în actuala ediţie de campionat, Cebotaru a marcat două goluri, ca şi colegul său de echipă, Jimmy Mulisa, fiind devansat doar de Ionuţ Bădescu, care a înscris cu un gol mai mult.

În alte meciuri care se vor disputa astăzi, Astra Ploieşti va juca cu Internaţional Curtea de Argeş, iar Unirea Urziceni va găzdui pe Pandurii Târgu Jiu.

În celelalte meciuri se vor întâlni Gloria Bistriţa şi Dinamo Bucureşti (sâmbătă), Poli Iaşi – Oţelul, FC Braşov – Gaz Metan Mediaş, Rapid – Steaua (duminică), FC Vaslui – Universitatea Craiova, FC Timişoara – CFR Cluj (luni).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *