Actualitate

Despre FALSA PROFEȚIE apocaliptică care va fi pe 23 septembrie 2017

Numerologul David Meade spune că în versetele lui Luca 21:25 – 26 se găsesc semnele cu evenimentele recente: eclipsa de soare şi Uraganul Harvey, fiind dovezi clare că vine sfârşitul lumii (…).

Potrivit sursei, mai mulți oameni de știință, astronomi și astrologi au anunțat aceeași dată la care vine sfârșitul lumii: „Pe data de 23 septembrie 2015, mulţi astronomi, mulţi oameni de ştiinţă că se întâmplă un lucru foarte, foarte ciudat, că este această stea care a apărut, aceeaşi stea care a apărut şi pe care ei o numesc steaua Betleem, steaua care a apărut în timpul în care Iisus s-a născut”, a mai spus David Meade.

Care este adevărul?

Cum poate un creștin să fie numerolog, când numerologia este un sistem de vrăjitorie?! E posibil ca presa să fie pacălită de masca presudo-stiințifică sub care se prezintă noile vrăjitorii sau să o facă cu intenție? "David Meade lansează idei haotice și absurde ale lui Zecharia Sitchin. Sitchin a fost arătat ca agent CIA, mason și prieten cu new-ageist-ul Jordan Maxwell. Deși se ocupa cu scrierile antice sumeriene și babiloniene, savanții în domeniu îl consideră un amator și un necunoscător al limbilor străvechi. Succesul cărților lui Sitchin nu se datorează erudiției, ci se datorează promovării lor intense de către cei cărora le serveau interesului".

Am văzut ce înțelege numerologul din versetele Luca 21: 25-26, acum să înțelegem ce spune Sfântul Duh:

"25) Și vor fi semne în soare, în lună și în stele, iar pe pământ spaimă între neamuri și nedumerire din pricina vuietului mării și al valurilor.

26) Iar oamenii vor muri de frică și de așteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina.

27) Și atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori, cu putere și slavă multă.

28) Iar când vor începe să fie acestea, prindeți curaj și ridicați capetele voastre, pentru că răscumpărarea voastră se apropie".

evz.ro 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.