Actualitate

Dezvăluiri înfricoșătoare despre „Hannibal Lecter” din Caracal / CE ORORI AU AVUT LOC ÎN „CASA GROAZEI”. A MĂRTURISIT CĂ ÎȘI GĂTEA CÂINI ȘI…

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Mihaelei Luiza Melencu, ambele dispărute din Caracal, a mărturisit faptul că în ”Casa groazei” s-au petrecut mai multe orori. Bărbatul, care este principalul suspect în șocantul caz ce a revoltat o țară întreagă, a mărturisit anchetatorilor că își gătea câinii. Mecanicul a susținut în fața oamenilor legii că oasele care au fost găsite provin de la animalele pe care acesta le masacra.

Dovezi prețioase!

Anchetatorii au găsit dovezi că Alexandra Măceşanu a fost ucisă în casa suspectului din Caracal. Mai multe bijuterii care îi aparțineau adolescentei au fost găsite în locuința mecanicului din Caracal și, ulterior, au fost recunoscute de părinții fetei.

Echipele de specialişti care au împânzit proprietatea lui Gheorghe Dincă, aflată la ieșirea din Caracal spre Craiova, au găsit numeroase fragmente care par a fi umane. Surse din anchetă au relatat că acestea erau arse sau ascunse într-un butoi şi inclusiv în frigider. Printre rămăşiţe se află şi bijuterii, dar şi fragmente de îmbrăcăminte feminină. Toate au fost predate celor de la medicină legală, care vor stabili cu certitudine despre câte victime este vorba şi dacă vor putea fi identificate pe baza testelor ADN. Și asta pentru că există suspiciuni că bărbatul ar fi omorât mai multe tinere.

Procurorul general: “Polițiștii puteau interveni fără autorizația procurorului sau judecătorului”

Procurorul general Bogdan Licu spune că se putea interveni fără autorizația procurorului sau judecătorului la locuința bărbatului din Caracal suspectat de uciderea fetei de 15 ani. “Din momentul în care a fost identificată locația au trecut multe ore. Cu atât mai mult cu cât viața e pusă în pericol pot să intervină fără autorizația procurorului sau judecătorului. E incredibil dacă așa s-a întâmplat”, a declarat Bogdan Licu în cadrul unui interviu acordat la Antena 3, adăugând că“viața fetei putea fi salvată”.

Procurorul de caz a stat noaptea trecută câteva ore în fața porții locuinței suspectului, în așteptarea autorizației pentru percheziție. “La ora 3, Judecătoria a emis autorizație, ceea ce înseamnă că polițiștii și procurorii știau cu câteva ore înainte locația. (…) Au trecut ore multe, ore în care fata putea fi salvată. Se putea interveni fără a aștepta autorizația judecătorului. (…) este de nepermis și de neiertat”, a mai spus procurorul general.

Procurorul General a precizat că Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că a ucis-o pe tânăra de 15 ani, era în cercul suspecților în cazul dispariției în urmă cu trei luni a unei alte fete. În acest ultim caz era deschis un dosar de trafic de persoane.

“Da, am constatat că este un dosar la DIICOT constituit nu de luni de zile, ci urmare a dispariției de zilele trecute a unei alte fete (cea dispărută în aprilie -n.r.). În acest moment, analizăm posibilitatea ca prezentul dosar unde se face cercetarea la fața locului să fie preluat de către DIICOT și instrumentat. Da, dar nu am în acest moment datele exacte. Nu s-a constituit dosarul atunci (n.r.: aprilie) la DIICOT, ci la altă structură de parchet, după care a fost declinat la DIICOT. Era un cerc mai mare de suspecți și în acest cerc apărea acest om”, a mai afirmat Bogdan Licu.

Oase de la cel puțin două cadavre…

În cursul zilei de joi, polițiștii au efectuat percheziții la trei adrese, dar care s-au soldat fără rezultat. În această dimineață, după ce în caz s-a implicat Direcția de Operațiuni Speciale, iar cei de la STS au indicat o nouă adresă, oamenii legii au efectuat percheziții la locuința taximetristului de ocazie.

Surse din cadrul anchetei au susținut că bărbatul din Caracal ar fi tranșat cele două cadavre după care le-ar fi incendiat. În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit în locuința acestuia mai multe haine și bijuterii care corespundeau cu cele ale victimelor, precum și rămășițe calcinate. Totodată, în congelatorul suspectului, ar fi fost găsite bucăți de carne care ar putea proveni de la cadavre. Mamele celor două fete au fost deja anunțate de autorități că este posibil ca fiicele lor să fie victimele acestor atrocități. Potrivit surselor citate, oasele găsite provin în mod cert de la cel puțin două cadavre și cel mult patru.

Vă reamintim că două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

cancan.ro

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.