Actualitate

Dodon a transmis condoleanțe în legătură cu atacurile armate din SUA / Președintele tace mâlc când vine vorba de arestările a sute de oameni la Moscova

„În numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, am transmis compasiunea și regretul nostru profund familiilor îndurerate, iar celor răniți – însănătoșire grabnică. Republica Moldova condamnă cu fermitate asemenea acte sângeroase și este solidară cu autoritățile Statelor Unite ale Americii în lupta împotriva violenței și urii”, se menționează în mesajul șefului statului.

Potrivit presei internaționale, un tânăr de 21 de ani a deschis focul sâmbătă în zona hypermarketului Walmart din El Paso (Texas), frecventat de comunitatea hispanică, ucigând 20 de persoane şi rănind alte 26 înainte de a fi arestat. La câteva ore, în fața unui bar din orașul Dayton, situat în statul american Ohio, s-a produs un alt atac armat, în urma căruia cel puțin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite. Autoritățile americane au transmis că autorul atacului armat din Ohio, în vârstă de 24 de ani, a fost doborât de polițiști după doar 30 de secunde de la începutul intervenției.

Guvernul german a criticat arestarea a sute de oameni la protestele de la Moscova

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *