Actualitate

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Igor Dodon: „Soluția este fiecare din cele 36 de familii care au fost evacuate – 51 de persoane dintre care 11 copii să fie asigurate cu spații locative. Eu consider statul trebuie să recupereze. Să decidă ce vrea cumpere apartamente sau să construiască case, fiecare să i-a decizia".

Fostul Primar General al Chișinăului, Dorin Chirtoacă opinează că Dodon a început să-și facă PR electoral pentru alegerile Prezidențiale din 2020.

Amintim că Președintele Statului nu are nicio atribuție în cazul unor asemenea situații. Conform Constituției, șeful statului are atribuții în domeniul politicii externe, apărării precum și o serie de alte atribuții formale precum acordarea de decorații.

Deși șeful Guvernului ar fi trebuit să se ocupa de situația excepțională de la Otaci, Maia Sandu s-a limitat să scrie pe facebook că „va discuta despre modalitățile de sprijin al oamenilor care au avut de suferit și au rămas fără locuințe”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *