Actualitate

Două autobuze sunt implicate într-un accident la Pitești. A fost declanșat planul roșu de intervenție

„S-a intervenit normal. Au fost transportate 17 persoane la spital. Din informaţiile pe care le avem, nicio persoană nu are funcţiile vitale în pericol. Intervenţia a fost ok, s-au mobilizat forţe. Există un prag de acivare a planului diferit de la judeţ la judeţ, în funcţie de resurse. Bineînţeles, se ţine cont de faptul că este un accident colectiv, vorbim de dou autobuze. Spitalul Judeţean Argeş face faţă, dacă este nevoie de ajutor, ne vor solicita“, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Două autobuze care transportau navetiști au fost implicate într-un accident rutier produs vineri dimineață în municipiul Pitești. Autoritățile locale au declanșat planul roșu de intervenție.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în accidentul produs pe strada Smeurei au fost implicate două autobuze care transportau muncitori de la uzina Dacia. Mai multe persoane au fost rănite, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, echipaje SMURD și autospeciale de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Conform reprezentanților ISU Argeș, în urma accidentului a fost declanșat planul roșu de intervenție, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești fiind transportate 16 persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că cele două autobuze au intrat în coliziune într-o curbă, în timp ce coborau o pantă. În autovehicule se aflau în momentul impactului peste 80 de persoane. 

sursa: romanialibera.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *