Actualitate

După terminarea Game of Thrones, mii de români își abandonează dragonii

“Cît era mici, era drăguți”, spune Marin P., care a cumpărat trei pui de dragon de la o tarabă din Piața Obor. “Se mai juca copiii cu ei, îi punea să aprindă aragazul. Dar acuma e bătaie mare de cap. Roade mobila, se pișă foc peste tot pe covor, arde oameni, nu te înțelegi cu ei. Plus că nu vrea nimeni să-i scoată în parc să-i plimbe, nu strînge nimenea după ei. Mai bine să le dau drumu’ pe stradă, poate își găsește și ei un rost în viață, cineva cu cetate, ca să aibă loc să se cherlăie.”

Aceeași situație se repetă peste tot în țară, cabinetele veterinare fiind copleșite de cetățeni care găsesc dragoni vagabonzi pe stradă și îi aduc ca să nu dea peste mașini. “Chiar astăzi ne-a adus cineva un dragon de 6 luni sub tratament. Nu e microcipat, nu e nimic”, spune doctorul Lascăr de la Clinica “Cinci Lăbuțe, Două Aripioare și o Codiță”. “Tot ce putem să le facem e să-i castrăm și să le dăm drumul pe stradă în speranța c-or să se întoarcă acasă.”

Pentru a evita o explozie a populației de dragoni comunitari, autoritățile îi sfătuiesc pe oameni să nu-și mai cumpere animale mitologice doar pentru că sînt mișto și le-au văzut la televizor, ci numai dacă sînt siguri că pot să aibă grijă de ele și sînt dispuși să plătească orașele pe care le ard.

https://www.catavencii.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *