Actualitate

Ex-consilierul lui Dodon continuă lupta „nemiloasă” cu marea corupție. De această dată în vizorul CNA au nimerit „vânzătorii de morminte”

Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii desfăşoară percheziţii pe 22 de adrese din capitală, în cadrul unor dosare penale, pornite pe fapte de corupere activă, pasivă şi escrocherie, comise de către un grup de persoane, angajate ale Întreprinderii Municipale „Combinatul Serviciilor Funerare”, informează Telegraph.md

”Nemijlocit, este vizată administrația cimitirului Sfântul Lazăr din Chişinău. Funcționarii sunt bănuiţi că ar fi obținut profituri ilegale din vânzărea locurilor de înhumare pentru decedaţi, dar şi pentru rezervarea acestora. Vom reveni cu amănunte despre finalul percheziţiilor şi numărul persoanelor reţinute”, ne-a declarat Angela Starinschi, purtătorul de cuvânt al CNA.

Nu este prima mare „realizare” majoră în lupta cu corupția din R. Molodva. În luna august, ofițerii CNA au reținut un medic pentru că ar fi luat mită 400 de euro iar un polițist a fost săltat pentru 150 de euro.

Fostul șef al lui Ruslan Flocea – filmat cum ia bani de la „principalul beneficiar al jafului miliardului” (conform PG)

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *