Război

Expert militar elvețian: Război ruso-ucrainean s-ar putea termina în octombrie

Expertul militar Markus Kuipp, de la Academia Militară a Institutului Federal Elvețian de Tehnologie din Zurich, consideră că războiul s-ar putea încheia până în octombrie, deoarece Rusia nu va putea să-și refacă stocurile de arme. El a declarat acest lucru într-un interviu pentru T-Online.

“Războiul se va încheia probabil în octombrie. Ajung la această concluzie pe baza unor calcule simple, corelând stocurile de tancuri și alte echipamente de luptă ale Rusiei înainte de război cu pierderile sale. De asemenea, am impresia că stocurile rusești sunt extrem de supraevaluate: multe arme datează din anii 1950 și 1960, ceea ce arată bine pe hârtie, dar nu are nicio valoare practică”, a declarat Kuipp.

Potrivit expertului, conducerea ucraineană face ceea ce trebuie făcând ceea ce trebuie continuând să îl apere pe Bahmut. Koypp consideră că lupta pentru oraș leagă un număr mare de trupe rusești, în timp ce prin luptă Ucraina reușește să își păstreze rezervele necesare pentru o viitoare ofensivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *