Sport

FC Academia a ratat o grandioasa surpriza

S-au disputat meciurile etapei a 33-a a Campionatului de fotbal a R. Moldova. Microbistii din capitala au avut ocazia sa asiste la jocul multiplei campioane Sheriff, dar si la o eventuala surpriza de proportii ratata pe final de adversara nistrenilor, FC Academia.

„Lanterna rosie” a clasamentului a reusit sa inscrie trei goluri in poarta lui Stanislav Namasco in doar 20 de minute, remarcandu-se Bugaiov (de doua ori) si Leuca. Astfel, in minutul 50 scorul era 3-0, si „academicienii” se pregateau de fiesta. Sarbatoarea le-a fost insa curmata de tiraspolenii care au inscris de trei ori in doar zece minute, ultimul gol fiind marcat in prelungiri. Marcatori au fost Diedu, Truhanov si Ruamba, meciul incheindu-se cu scorul egal 3-3.
 

 

Simultan cu Sheriff Tiraspol, a clacat si vicecampioana R. Moldova, Dacia Chisinau, care s-a intalnit la Ghidighici cu o alta candidata la retrogradare, CSCA-Rapid. Si in acest duel a fost consemnata remiza, numai ca fara goluri (0-0).
Un festival de goluri a avut loc la Calaraseuca (Ocnita). In derbiul nordului dintre Nistru si Olimpia, baltenii au reusit un superb rezultat de 3-1. Eroul meciului a fost atacantul Gheorghe Ovseanicov care a inregistrat un hat-trick si a incheiat campionatul pe locul secund in topul golgheterilor.
 

Rabnitenii de la Iskra-Stal si-au solidificat si mai mult pozitia a treia in clasament, dupa ce au dispus in deplasare de Tiligul-Tiras Tiraspol, cu scorul de 2-1, toate golurile fiind inscrise in jumatatea a doua a meciului.
In ultimul meci al etapei, Zimbru Chisinau a remizat cu FC Tiraspol (1-1). Nistrenii au deschis scorul in minutul 32 prin Andrei Porfireanu, iar „galben-verzii” au egalat la trei minute dupa pauza, marcator fiind Sofroni.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *