Actualitate

FLASH /// Directorului Agenţiei Servicii Publice, Serghei Răilean a fost ELIBERAT din funcție

„Este o instituție importantă pentru stat unde trebuie să ajungă în management oameni corecți, responsabili, buni profesioniști și care să asigure calitatea serviciilor publice, să asigure corectitudinea cheltuirii banilor publici și să nu admită abuzuri de tipul celor care s-au întâmplat în ultimii ani”, a comentat Maia Sandu.

În 2017 la Guvern, s-a desfăşurat interviul pentru selectarea directorului „Agenţiei Servicii Publice”. Concursul a fost câştigat de Serghei Railean, care începând cu anul 2011 până în prezent, a deţinut funcţia de director general al Întreprinderii de Stat "Centrul Resurselor Informaţionale de Stat "Registru".

Numele lui Sergiu Răilean apare și în incidentul de la vânătoarea ilegală din „Pădurea Domnească”. Sorin Paciu a fost rănit mortal la o vânătoare care a avut loc în Rezervaţia Naturală „Pădurea Domnească” pe 23 decembrie 2012. La acea vânătoare au participat mai mulţi funcţionari de rang înalt, printre care procurorul general de atunci, Valeriu Zubco, precum și directorul ASP, Sergiu Răilean, demis astăzi de către Guvern, care și-a păstrat postul intact după incident.

https://deschide.md

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.