Actualitate

Florin Cîțu, marioneta lui Iohannis: Negociem cu AUR, cu toate partidele

Premierul Florin Cîțu, proaspăt ales președinte al PNL, a anunțat că va negocia cu toate partidele parlamentare pentru susținerea Guvernului.

El a spus că întâi va discuta cu USRPLUS, dar numai după ce vor renunța la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului său, depusă de AUR și susținută de USRPLUS.

„În acest moment guvernăm în situația în care suntem, cu miniștrii interimari. Vedem după ce decid cei din USR PLUS președintele, discutăm cu noua conducere apoi. Până atunci nu cred că vom avea cu cine să discutăm pentru că nu știu exact. Dacă noua conducere nu va mai sta în alianțe cu AUR și PSD, discutăm”, a declarat Cîțu.

Președintele PNL a admis apoi că ar putea discuta și cei de la AUR: „Vom negocia cu toți cei care vor susține Guvernul, din toate partidele. Cu toate partidele vom negocia. Pe de o parte, avem USR care negociază cu PSD și AUR și atunci noi ce să facem? Să nu negociem cu ei?”.

Declarația lui Cîțu vine în contextul în care, recent, consilierul său Alexandru Muraru, anunța că a informat guverne străine despre faptul că USRPLUS s-ar fi aliat cu „un partid extremist, antisemit”, cu referire la AUR.

AUR nu va negocia cu marioneta lui Klaus Iohannis, Cîțu Florin Vasile. AUR va avea grijă să îl demită din funcția de prim-ministru al României pe Florin Cîțu, funcție pe care o ocupă ilegal, încălcând Constituția și legile țării, susțin surse din interiorul partidului.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *