CSI / Rusia

Forțele armate ale Ucrainei efectuează contraatacuri cu succes în direcția Zaporojie, inamicul suferă pierderi

Soldații ucraineni desfășoară acțiuni contraofensive în direcția Zaporojie. Ei provoacă pierderi semnificative ocupanților ruși.

Administrația regională civilo-militară Zaporijia a vorbit despre situația de pe fronturile din regiune. Ei au raportat, de asemenea, despre numărul de infractori reținuți.

“În direcția Zaporizhia, inamicul nu a condus ostilități active. Militarii noștri rezistă în mod adecvat loviturii, efectuând acțiuni contraofensive de succes, așa cum demonstrează statisticile privind pierderile armatei ruse în regiunea Zaporijia”, a spus armata regională Zaporizhia.

De asemenea, ei au mai raportat că în cursul nopții trecute, 29 de bărbați și două femei au fost duși la secțiile de poliție pentru încălcarea cerințelor privind „ora de liniște”.

Forțele armate ale Ucrainei au lovit invadatorii care au încercat să traverseze Seversky Doneț: mulți morți și răniți

În regiunea Donețk, soldații ucraineni au învins o unitate a armatei inamice din Novosibirskul rusesc. Invadatorii ruși au încercat să forțeze râul Seversky Doneț.

Se cunosc aproape trei duzini de victime printre rashiști. Acest lucru a fost raportat de jurnalistul Roman Țîmbaliuk.

„Când încerca să traverseze râul Seversky Doneț în regiunea Donețk, o unitate a unuia dintre transportoarele blindate de trupe ale Armatei 41 Combinate (unitatea militară 64128, Novosibirsk) din Districtul Militar Central a fost distrusă”, notează jurnalistul.

Potrivit informațiilor sale, invadatorii au suferit pierderi grave în timpul bătăliei. Se cunosc opt morți și 16 răniți. Încă trei militari „au dispărut fără urmă”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *