Actualitate

Fost ministru al Apărării: „Cancelariile europene n-ar fi împotriva ca R. Moldova să se unească cu România – Ar dispărea pericolul preluării puterii de către Rusia”

Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova, susține că singura soluție de salvare a Republicii Moldova din situația actuală este Unirea cu România.

În opinia fostului ministru al Apărării, cancelariile europene nu s-ar împotrivi, în contextul actual, Unirii Republicii Moldova cu România.

Prin această mișcare, susține Anatol Șalaru, ar dispărea pericolul puterii în Republica Moldova de către Rusia lui Vladimir Putin.

Șalaru: „Cancelariile europene, acuma, n-ar fi împotriva ca Republica Moldova să se unească cu România, fiindcă ar dispărea pericolul preluării puterii în Republica Moldova de către Rusia”

Chiar pe cei mai mari economiști din lume, dacă-i aduci aici, în Republica Moldova, n-ar putea să schimbe nimic. Unica soluție este Unirea cu România”, a declarat, la TVR Moldova, Anatol Șalaru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Din pacate, multi visatori, si aici in forum, refuza sa vada REALITATEA si sunt jigniti cand incerci sa le-o arati. Basarabia nu mai e ceea ce noi, romanii, cunoastem din romanele lui Sadoveanu. Razasii mandri si liberi ai lui Voda Stefan au fost inlocuiti cu idioti de colhoz si boierii lui cu functionari de la Moscova… Dialectul moldovenesc, odinioara frumos, a fost stalcit cu rusisme. Istoria a fost schimbata, creierele inteligente exterminate, cele proaste programate pe vecie… Celor care striga „Unire! Unire!” le spun: Unire CU CINE? Cu cine credeti voi ca va veti uni? Cu razasii lui Stefan? Cu Moldova lui? Iesiti din birourile voastre, puneti romanele lui Sadoveanu la o parte, inchideti filmele istorice de pe Youtube… si mergeti, ca mine, la fata locului. Vorbiti cu „bastinasii”, intrebati-i ce parere au despre romani, despre Unire. Intrebati-i ce parere au de jertfa noastra din anii 40. Fiindca EI sunt cei cu care va veti uni. Cu ei veti sta prin trenuri si cafenele, in scoli si spitale, pe ei ii veti auzi prin parlamente si la TV. Unirea nu e doar intr-o directie, nu doar Moldova se va uni cu Romania, ci si invers. Candva vom introduce, ca sa nu discriminam pe nimeni, rusa si gagauza in scoli, vom putea cumpara ziare in rusa la chioscul din Piata Amzei. Si astea nu sunt aberatii. Priviti ce s-a intamplat cu toate tarile vestice in care au intrat culturi straine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *