Actualitate

FOTO/ Tavanul unei clădiri s-a prăbușit peste 6 muncitori români, în Belgia: un tânăr a murit, iar alți trei sunt grav răniți

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineață, într-o clădire cu două etaje aflată în renovare, în Saint-Gilles, Bruxelles. Din motive neștiute, o parte a tavanului de la primul etaj s-a păbușit peste echipa formată din 6 muncitori, toți din România.

Doi dintre ei au reușit să se salveze, dar patru au fost prinși sub dărâmături. Unul din ei a fost ucis pe loc, iar ceilalți trei a fost scoși de sub dărâmături de echipele de salvatori și duși la spital în stare gravă.

Când am ajuns la fața locului, doi muncitori au reușit să iasă în siguranță, nevătămați. Alții patru erau sub dărâmături. Trei dintre ei, grav răniți, aceștia au fost transportați la spital, iar al patrulea, din păcate, a murit”, a declarat pentru rtl.be purtătorul de cuvânt al pompierilor, Walter Derieuw.

Sindicaliștii din domeniul construcțiilor au confirmat pentru presa belgiană că toți cei implicați în accidentul tragic sunt cetățeni români. Persoana decedată ar fi un tânăt din județul Satu Mare.

Sursa: digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *