Culinar.md

Frigărui în marinadă de kiwi: o rețetă neobișnuită

Kiwi conține mult acid, care va înmuia fibrele și va da cărnii o frăgezime incredibilă.

Ingrediente
carne – 1 kg
ceapă – 3 bucăți.
kiwi – 1 buc (mare)
ulei de măsline – 100 ml
piper negru măcinat, sare – după gust

Mod de preparare
Tăiați mărunt ceapa. Decojiți kiwi, îndepărtați semințele și tăiați-l în jumătăți de inele.

Combinați legumele și amestecați-le. Gustați și asezonați cu ulei de măsline, sare și piper.

Se combină cu carnea, se amestecă bine. Lăsați carnea să se marineze în această marinată timp de două ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *