Sport

Fuziunea Farul – Viitorul, anunțată oficial! Gică Hagi revine pe bancă. Ce nume va avea noua echipă

Fuziunea Farul – Viitorul, anunțată oficial. Gică Hagi, antrenor
În fața reprezentanților presei au fost, printre alții, Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, Tibi Curt și Zoltan Iasko. Noua echipă se va numi Farul Constanța și va avea culorile tradiționale alb-albastru.

Gică Hagi revine pe bancă, după o pauză de un an – va fi antrenorul Farului. Președintele noii echipe va fi Gică Popescu.

"Pentru mine este un moment extrem de emoționant, pentru că într-o țară în care toată lumea se dezbină, există și oameni care vor să se unească. Această fuziune este cea mai importantă mișcare sportivă din istoria sportului dâmbovițean. Pentru mine are o dublă însemnătate.

Sunt aici în calitate de președinte al Farului Constanța și întoarcerea pe bancă a lui Gică. Este fuziunea acestor branduri și, al doilea lucru, întoarcerea pe bancă a lui Gică (n.r. Hagi). Știu cât de importantă este întoarcerea lui pe bancă. Întotdeauna am fost de părere că atunci când două branduri se unesc, rezultatul este întotdeauna mai puternic.", a declarat Gică Popescu.

Gică Popescu, președinte la Farul. Tibi Curt, vicepreședinte

Gică Hagi, Ciprian Marica și Zoltan Iasko vor fi acționarii Farului Constanța. Gică Popescu va fi președintele noii echipe, iar Tibi Curt va fi vicepreședinte.

"Va exista un singur nume, un singur brand: Farul. Toate echipele de la juniori se vor numi Farul. Academia Gheorghe Hagi se va ocupa de copiii între 8 și 13 ani. Toți juniorii vor fi în pepiniera Farului", a mai spus Gică Popescu.

"Azi suntem martorii unui eveniment deosebit. E un proiect de mare amploare. Sunt emoționat că văd atâtea nume mari. Ne dorim să creștem idoli pentru generațiile următoare. E un moment istoric", a declart și Tibi Curt, vicepreședintele Farului.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *