Politică

Gordon a explicat de ce colapsul Rusiei este inevitabil. „Tara agresoare poate înceta să mai existe”

Prăbușirea Rusiei se poate întâmpla în orice moment – mâine, peste șase luni sau un an, dar este inevitabil.

Acest lucru a fost declarat de jurnalistul Dmitry Gordon.

“Întotdeauna am spus și confirm – cred în prăbușirea Rusiei, cred că aceasta este o țară eșuată în insolvență. Un non-stat construit pe minciună, violență, înșelăciune, agresiune, grosolănie. Este prea diferit. Când există sunt mai multe fusuri orare din țară, când Moscova adoarme, iar Vladivostok și Khabarovsk se trezesc – aceasta nu este o poveste normală”, a spus el.

Potrivit lui Gordon, în Federația Rusă există „un număr mare de nemulțumiți” de regimul politic existent, precum și multe republici naționale care doresc să obțină independența.

“Să aşteptăm şi să vedem. Dar voi spune un lucru – victoria Ucrainei în acest război va însemna a priori sfârşitul şi prăbuşirea Rusiei. Totul este foarte legat şi dependent”, a rezumat el.

Anterior, publicistul rus Andrey Piontkovsky a prezis că Federația Rusă va fi „dată înapoi” Chinei după războiul din Ucraina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Da,posibilitatea sa se intimple asa cum prezice Gordon e de 99 %… Cine a mai crezut vre-o data ca va disparea imperiul Roman,care a tinut in robie tarile vecine timp de 800 de ani ? Dar imperiul tataro-mongol ? Am vazut un film despre Marko Polo,in care se arata cum a disparut acest imperiu de temut.Dupa o serie de lupte crincene de cotropire si lupte interne pentru preluarea puterii supreme,intr-o buna zi Marko Polo a observat ca armata mongolilor a plecat,prin satra suera vintul,totul pustiu… Iar hoardele razboinice parca s-au evaporat… Asa mor imperiile,ieri au fost mari si tari,azi nu mai sunt.Parca e poveste,dar asa a fost,asa au disparut imperiile !

  2. In primul rand Rusia va pierde dpdv economic.
    Orice razboi inseamna multi bani. Bani pe care Rusia nu-i are.
    Rusia incearca sa se bata cu niste colosi economici care conduc lumea.
    Putin a crezut ca o sa fie invitat la negocieri, sa puna el conditii, sa-i stie lumea de frica.
    Uite ca lumea civilizata se pisa cu bolta pe Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *