Politică

Guvernul Chicu cumpără scuturi de protecție pentru medici la un preț de TREI ori mai MARE decât cel de pe piață (DOC)

„Îndreptar de la Guvernul RM „Cum să furi pe timp de pandemie”.Cazul scuturilor de protecție. Mai multe argumente. Evident (și) pentru procurori. Mai târziu”, scrie ex-deputatul Valeriu Munteanu.

Fiind implicat într-o măsură suficientă în producerea și distribuția gratuită a scuturilor de protecție pentru medici am obținut săptămâna aceasta o ofertă comercială din România pentru viziere (produse în Polonia din materie primă importată din China!), în eventualitatea în care am dori să le cumpărăm gata făcute.

Astfel, vedeți în oferta comercială, prețul unitar al unei viziere (la cantități mari) este de 0.92 euro, adică 18.50 lei, ori în documentul publicat de Guvern vedem un preț de 55.14 lei pentru exact același articol, importat din China, iar logica economică ne indică întotdeauna că prețurile în China sunt mai mici decât în Europa. Prețul unei viziere din Polonia este de 3 ori mai ieftină decât cea a Guvernului nerușinat al RM. 11 milioane de lei – 600 mii $.

Știu că astăzi nimeni (dintre cei competenți să aplice legea) nu va verifica această informație dar după ce trece urgia și cu ea și această guvernare, cu mai multe fețe și fără nici un obraz, sunt sigur că o comisie parlamentară și/sau un procuror corect le va pune pe toate la locurile lor.



Valeriu Munteanu / Facebook.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *