Actualitate

Horoscop 17 octombrie 2016

– alege zodia sau continuă să citeşti mai jos articolul

BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANŢă

SCORPION

SĂGETĂTOR

CAPRICORN

VĂRSĂTOR

PEŞTI
Berbec – Horoscop 17 octombrie
Nu te îndoi de ceea ce vine azi spre ţine sub formă de gânduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevăzut care îţi spune, în secret, ce să faci. Aceste sfaturi benefice vin spre ţine pe cai subtile dintre cele mai interesante: sub formă unui cântec auzi la radio, a unei discuţii prinse din zbor pe stradă, a unei fotografii văzute în ziar. Pune-ţi mai mult în valoare creativitatea de care dai dovadă, pentru că ea te va ajută să rezolvi cu brio situaţia în care te afli. Bazează-te pe imensă inspiraţie, pe resursele bogate de imaginaţie, pe tot ce-ţi trece prin minte, pentru că sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapă următoare a planurilor tale. Ai curaj să creezi!

Taur Horoscop 17 octombrie
Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevărat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, că atare nu mai poveşti lumii despre ţine, cel de odinioară. E că şi cum ai fost Miss România la 18 ani şi tu ai acum 40 şi tot aşa te crezi încă, sau pe la 20 de ani s-a scris despre ţine în ziare şi, acum, la 50, încă te lauzi cu succesul tău de demult. Revino în prezent şi vorbeşte despre cel care eşti acum, fără să te tot întorci la vremuri de odinioară care, sigur, au contat, dar au trecut totuşi.

Gemeni Horoscop 17 octombrie
Dacă te simţi cu muscă pe căciulă cu ceva, dacă ştii că nu ai cu ce te laudă în acest moment, mai bine ai stă cuminte în umbră o perioada. Nu trebuie să remarce şi alţii că nu ai făcut totul ireproşabil, că te-ai mai abătut de la reguli, că ai mai încălcat unele legi, că ai ocolit căile morale şi corecte, deci tăcerea se va dovedi a fi cel mai bun remediu că să treci peste asta. Anonimatul e de preferat, dar în tot acest timp, dacă tot ştii că ai comis o eroare, fă tot posibilul s-o repari, pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot va ieşi la lumina. Nu lasă pe alţii să afle, ci rezolva repede!

Rac Horoscop 17 octombrie
Aruncă o privire înapoi, la anii de şcolarizare, la cursurile terminate mai demult, la un răspuns oficial pe care l-ai primit cu mai mult timp în urmă, deoarece rezolvarea problemei de astăzi se află undeva prin sipetul tău cu amintiri. Trebuie să umbli printre actele pe care le-ai aruncat în pod, printre lucrurile uitate şi abandonate prin sertare, deoarece a venit vremea să fie scoase de la naftalină. Laudă-te cu bagajul de cunoştinţe acumulat în trecut, căci acum e momentul optim să te foloseşti de el!

Leu Horoscop 17 octombrie

Iubirea cere efort din partea ta, deci, dacă ai cucerit pe cel care ţi-a furat inima, nu te culcă pe laurii victoriei, crezând că relaţia va merge de acum de la sine. Comoditatea această nu e deloc benefică iubirii, deci continuă să vâsleşti, să lupţi, să munceşti pentru binele iubirii tale. Nu te mulţumi cu ceea ce ai obţinut deja, pentru că şi în cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseală şi nu ţi-ai dori asta! Trebuie mereu să aduci ceva nou, să întreţii focul aprins, altfel pasiunea păleşte şi focul se stinge. Investeşte mereu resurse noi în iubire ta şi ea va creşte şi mai mult în intensitate!

Fecioara Horoscop 17 octombrie

Ai de ales între două opţiuni la fel de proaste, dar dintre două rele, poţi să îl alegi pe cel mai puţin rău. Un prim pas ar fi să ieşi din mediul sumbru în care ai nimerit şi care te influenţează negativ. Ai nevoie de alt anturaj, de alţi colaboratori alături, pentru că cei cu care lucrezi te trag mult înapoi şi te influenţează negativ cu zvonuri nefaste şi cu poveşti triste. Dacă ţi-ai concentra atenţia asupra altor planuri, fără a ascultă de cei din jur, ai putea salva ziua fără a te lasă copleşit de necazuri.

Balanţă Horoscop 17 octombrie  

Nu pleca urechea la criticile şi comentariile acide ale celor de pe margine care niciodată nu vor fi mulţumiţi. Tu ai un scop foarte clar în minte pe care vrei să-l atingi prin forţe proprii, dar pe parcurs vei întâlni o mulţime de opoziţii de la cei alături de care munceşti. Dacă vezi că nimeni nu e de acord cu ţine, mai bine te apuci singur de treaba şi încerci să ajungi la rezultatele finale pe cont propriu. Nu ai cu cine colabora eficient astăzi, de parcă toţi s-au aliat împotriva ta, dar poţi demonstra că poţi şi singur!

Scorpion Horoscop 17 octombrie

Mintea ta merge brici şi îţi vin replicile că pe bandă rulantă, numai că eşti într-o pasă ceva mai agresivă şi ai tendinţa de a-ţi impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate. Crezi că numai tu ai dreptate şi nu stai la discuţii cu restul lumii ci aştepţi că toţi să te asculte pe ţine. Încearcă să-ţi foloseşti această energie mentală într-un sens constructiv, nu pentru a te certă cu alţii şi nici pentru a tensiona inutil atmosfera. Transform-o în ambiţie, în voinţă, în competitivitate pentru a urcă pe un nivel superior în planurile tale.

Săgetător Horoscop 17 octombrie

Simţi nevoia să te izolezi, ori dintr-o nevoie majoră de odihnă şi relaxare, ori pentru că nu te poţi concentra la un proiect important dacă în jur e gălăgie. Te retragi într-un loc liniştit, cum ar fi o biblioteca, propria camera sau poate chiar un loc cu încărcătură spirituală deosebită, pentru că în astfel de locuri liniştite reuşeşti să-ţi extragi starea de pace după care tânjesti. Singurătatea îţi prieşte şi chiar o preferi pentru o zi, pentru că vei simţi, la finalul zilei, că ai realizat o mulţime de lucruri pe care nu le-ai fi rezolvat dacă ai fi fost în miezul altor activităţi.

Capricorn Horoscop 17 octombrie
Mare atenţie la viaţă de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arată adevărată faţă şi poate lasă urme neplăcute în inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, şi nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi în ele, şi nici nu pică în plasa celui care îţi promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ţine de cuvânt. Priveşte iubirea raţional, nu prin prisma emoţiilor, care pot fi uşor păcălite de armele de seducţie false.

Vărsător Horoscop 17 octombrie

Nu mai amână decizia capitală în faţă căreia ai ajuns, pentru că nu ar fi decât o pierdere inutilă de timp. Trebuie să spui cât se poate de ferm ce ai ales, încotro vrei să mergi şi nu numai atât, ci să te şi ţii de cuvânt! Eşti persoană potrivită să trasezi azi o direcţie foarte clară spre un tel la care poţi ajunge, doar că e nevoie de multă răbdare până la concretizarea acestui sens. Important e să iei startul cu dreptul, iar azi pare să vină exact acel moment în care să spui gata: de azi înainte merg numai pe această cale!

Peşti Horoscop 17 octombrie
Diferenţa de vârstă nu e un impediment în cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru că şi cel matur, şi cel tânăr are ceva de câştigat din discuţia care se naşte. Cel mai în vârstă va împărtăşi din experienţă să bogată de viaţă iar cel tânăr va ascultă cu respect şi luare aminte. Dar şi cel încă mic are ceva de transmis celui la mare distanţă de ani, pentru că are acces la domenii în care cel bătrân îşi prinde urechile, deci schimbul de idei este reciproc avantajos.

Horoscop 17 octombrie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *